Mata lamenta que Bonig "està fora de la realitat" i "no aporta res" mentre la Comunitat "és exemple contra la Covid"

Guardar

mata
mata

El síndic del PSPV en Les Corts, Manolo Mata, ha lamentat que la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, i la seua formació "segueixen fora de la realitat i sense aportar res" mentre la Comunitat Valenciana "és un exemple de la lluita contra la pandèmia de la Covid-19".

El dirigent socialista ha lamentat que els 'populars' "estan tan còmodes instal·lats en l'oposició que es neguen a parlar, escoltar i valorar el que està passant en la Comunitat Valenciana perquè siguem exemple de la resta d'autonomies en la lluita contra la pandèmia".

En aquest sentit, ha fet valdre "el que està fent el Consell de Ximo Puig, amb un treball persistent que ens dóna confiança per a eixir d'aquesta situació enfront d'una oposició que simbolitza el bloqueig i la radicalització constant i que no saben veure els vertaders problemes".

El síndic del PSPV ha defensat que el govern valencià "té molt clar" el pla de vacunació, així com el de reconstrucció i ha remarcat que "ha dissenyat un pla de futur i acaba d'aprovar els millors pressupostos de la història". A més, ha remarcat que "aquesta setmana vinent 76.000 persones de les residències, tant residents com treballadors, seran vacunats i confiem tindre al febrer 170.000 persones immunitzades".

"Tot l'esforç del personal sanitari ha aconseguit que no arribem a l'estrés que van patir els nostres hospitals i les UCIs en la primera ona del virus", ha assegurat, al mateix temps que ha afegit que "sabem que la contenció ve també de la nostra responsabilitat individual, entre tots estem fent severs esforços per poder mantenir la nostra salut i frenar els contagis però també tindre una vida tan normalitzada com siga possible".

"L'esforç col·lectiu, aqueixa col·laboració entre els quals produeixen i els que reben, i l'aposta decidida per sentir a l'altre, seran els que ens trauran d'aquest túnel", ha apuntat.

D'altra banda, el dirigent socialista ha ressaltat que "cal alegrar-se hui de com s'ha tancat l'acord del Brexit" perquè, al seu judici, per a la Comunitat Valenciana "serà decisiu que Ford puga continuar produint sense haver de pagar aranzels que poden bloquejar la seua producció, igual que el sector agroalimentari que és definitiu en la nostra Comunitat i també ha vist que poden estalviar uns 200.000 milions d'euros per aranzels".

Per això, ha insistit que "el treball callat i persistent del govern valencià ens fa tindre confiança mentre l'oposició segueix desconcertada i fora de la realitat".

Destacats