Marzà rep les campiones d'Europa de Judo per equips

Guardar

Conselleria_d'Educació_de_la_Generalitat_Valenciana (1)
Conselleria_d'Educació_de_la_Generalitat_Valenciana (1)

El conseller d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, i el director general d'Esport, Josep Miquel Moya, han rebut l'equip femení del València Club de Judo que, recentment, s'ha proclamat campió d'Europa de Clubs.

L'acte ha comptat amb la presència del president de la Federació de Judo Salvador Gómez, les esportistes Ana Pérez, Julia Figueroa, Laura Gómez, Isabel Puche, Marta Tort i Anriquelis Barrios, així com els tècnics Sugoi Uriarte i Javier Selma i, com a representant del club, Gloria Ropiñon.

Marzà ha traslladat la seua enhorabona, en nom de la conselleria i de tot el Consell, a les jugadores i ha agraït el seu esforç i dedicació. "És un orgull per als valencians tindre un club de judo d'aquest nivell i professionalitat", ha subratllat.

Així mateix, Moya ha brindat tot el suport de la Direcció d'Esports a aquest club i ha reiterat "el valor i la grandesa dels seus èxits esportius".

Les judokes valencianes es van proclamar Campiones d'Europa de clubs el passat 17 de desembre a Belgrad. S'havien classificat per a aquest campionat després d'haver guanyat la Lliga Nacional de 1a divisió. En les semifinals van guanyar 3-2 vs. el New Stream de Rússia, i en la final es van imposar per 4-1 vs. l'equip amfitrió Slavia Novisad. Guanyant el campionat aconsegueixen l'ascens a la Golden League, màxima divisió del judo mundial per al 2017.

Destacats