Les universitats de la Comunitat difondran 'AvalemJoves' entre els seus estudiants

Guardar

La secretària autonòmica d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, María José Mira, juntament amb el director general de Planificació i Serveis, Juan Angel Poyatos, i la directora general d'Ocupació i Formació, Rocío Briones, ha mantingut una reunió amb els responsables d'ocupació de les nou universitats de la Comunitat Valenciana.

En lencontre, les universitats han acordat difondre 'AvalemJoves' entre els seus estudiants per a poder traslladar-los les iniciatives de formació, ocupació i orientació que el pla del Consell ofereix als menors de 30 anys.

María José Mira ha animat als joves estudiants a "confiar en el Servef". "AvalemJoves ofereix un gran ventall d'oportunitats per a millorar lempleabilitat dels menors de 30 anys".

A la reunió han assistit representants de la Universitat de València, Universitat Politècnica de València, Universitat d'Alacant, Universitat Jaume I de Castelló, Universitat Miguel Hernández d'Elx, Universitat CEU Cardenal Herrera, Universitat Catòlica de València Sant Vicent Màrtir, Universitat Europea de València i Florida Universitària.

Destacats