Les platges de la Comunitat comptaran amb millors serveis per als turistes

Guardar

IMG_20160721_173841_(2)
IMG_20160721_173841_(2)

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer ha declarat que aquest estiu "les platges de la Comunitat comptaran amb millors serveis per als turistes que ens visiten".

El titular de l'Agència Valenciana del Turisme ha realitzat aquestes declaracions a La Vila Joiosa, en l'acte d'hissat de la Bandera Qualitur que han obtingut les platges de la localitat.

Francesc Colomer ha destacat que la Bandera Qualitur "és la representació del reconeixement que, des de l'Agència Valenciana del Turisme, es vol fer per a premiar l'esforç que anualment realitzen els municipis del nostre litoral en la millora de les instal·lacions i serveis de les seues platges".

En aquest sentit, el responsable de la política turística de la Generalitat ha explicat que l'esforç que realitza l'Agència Valenciana del Turisme per a millorar les seues platges "contribueix a fer de la Comunitat Valenciana una destinació més competitiva i compromesa amb la satisfacció dels turistes que cada any ens trien com la principal destinació de les seues vacances".

Colomer ha ressaltat que la Bandera Qualitur és "el millor reconeixement al treball diari que es realitza des dels diferents consistoris perquè el nostre litoral siga sinònim d'excel·lència turística, entesa com la integració de tres conceptes com la qualitat, el medi ambient i l'accessibilitat".

Francesc Colomer ha explicat que "a través de la Bandera Qualitur, l'Agència Valenciana del Turisme vol transmetre als turistes i als usuaris de les platges de la Comunitat Valenciana el que aquestes els ofereixen aigües netes i arenes cuidades, mesures de vigilància que garanteixen la seguretat dels banyistes, així com serveis higiènics i zones d'esplai i oci que incrementen la sensació de confort de l'usuari".

"A més, -ha continuat Colomer- el turista trobarà equipaments lúdics i serveis d'oci que transformen un dia de platja en tota una experiència turística, mesures de protecció ambiental que contribueixen a conservar un dels nostres principals recursos turístics i la garantia de la seua accessibilitat universal". En aquesta línia, ha recordat que "les platges són per a tots i el seu gaudi per qualsevol usuari és hui una realitat a la Comunitat".

Colomer ha posat l'accent que "el 58% de les nostres platges i cales poden presumir de comptar amb un certificat que posa de manifest el seu compromís amb l'excel·lència com a element de diferenciació i garantia".

Així mateix, ha assenyalat que la Comunitat Valenciana "som la primera destinació turística en l'àmbit nacional en nombre de localitats amb certificats de qualitat, amb un total de 35 municipis" i ha afegit que açò "els nostres turistes ho aprecien i valoren, de fet, les nostres platges són el nostre principal reclam turístic i un dels motius d'elecció de la Comunitat com a destinació turística dins i fora d'Espanya".

El secretari autonòmic ha reiterat el compromís de la Generalitat "per continuar consolidant el nostre turisme de sol i platja mitjançant actuacions que milloren les nostres platges com són la dotació d'elements com a papereres o passarel·les, la creació o adequació d'infraestructures com a àrees biosaludables, àrees esportives i jocs infantils i juvenils, així com la millora de la qualitat dels serveis a través del procediment d'encomanes de gestió amb 41 ajuntaments".

A més, Francesc Colomer ha posat l'accent que a més enguany "hem introduït novetats en les infraestructures de litoral perquè creiem que hem de singularitzar la nostra oferta". En aquest sentit, ha assenyalat que les noves infraestructures tenen un doble objectiu, "incrementar el confort en el cas de les casetes-vestidors i millorar els equipaments per a l'accessibilitat a través dels nous punts de bany de descans accessibles, que permetrà que tots puguen gaudir de les nostres platges amb els millors serveis".

Destacats