Les persones vacunades enfront de la Covid-19 a la Comunitat Valenciana comptaran amb un justificant vacunal

Podran saber el tipus de vacuna que se li ha administrat, cada dosi i el lot al qual pertany

Guardar

vacunacion
vacunacion

Les persones a les quals se'ls ha administrat la vacuna enfront de la covid-19 a la Comunitat Valenciana podran comptar amb un justificant vacunal que inclou informació sobre la vacuna que han rebut.

En aquest sentit, la Conselleria de Sanitat Universal i salut Pública ha habilitat en la pàgina web un apartat sobre vacunació covid-19, on l'usuari es pot descarregar les dades referents a la vacuna que ha rebut.

La consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha assenyalat que "la pàgina web de Sanitat permetrà a partir d'ara que els valencians i les valencianes puguen descarregar-se un justificant de la seua vacunació contra la covid-19".

A més, ha afegit que "mitjançant aquest senzill tràmit, la persona que ha sigut vacunada enfront del coronavirus en la Comunitat Valenciana, podrà saber el tipus de vacuna que se li ha administrat, cada dosi i el lot al qual pertany. És un justificant de caràcter purament informatiu per a la ciutadania".

Per això, les persones que es vulguen descarregar el justificant vacunal han d'accedir a l'apartat de vacunació covid-19 de la pàgina web, i una vegada s'accedeix, el sistema li demanarà que introduïsca el número de la targeta SIP, la data de naixement i la data d'emissió de la targeta SIP.

Posteriorment, l'usuari rebrà en el telèfon mòbil un codi de seguretat que haurà d'introduir en la web per a poder accedir a tota la informació sobre la vacuna covid-19.

Arxivat a:

Destacats