Les Corts constitueixen la comissió d'investigació sobre les activitat de l'empresa pública CIEGSA

Guardar

IMG_5962
IMG_5962

Les Corts Valencianes han constituït este dimarts dos noves comissions parlamentàries, una d'investigació i una altra d'estudi. Concretament, la comissió d'investigació serà sobre les activitats de l'empresa pública CIEGSA, mercantil encarregada de la construcció dels centres escolars i la comissió d'estudi serà sobre la situació del sector ramader i els seus productes, la viabilitat dels escorxadors públics existents, les polítiques públiques i de finançament d'estos.

El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha presidit les dos sessions constitutives. En la comissió d'investigació sobre CIEGSA, els diputades i diputades que hi participen han triat a la diputada Marian Campello, de Compromís, com a presidenta de la comissió, mentre que el vicepresident serà Antonio Woodward, de Ciudadanos i la secretària Ana Barceló, del grup parlamentari Socialista.

La comissió d'estudi sobre el sector ramader està presidida pel diputat David Torres, de Podemos-Podem, qui comptarà amb la diputada socialista Mercedes Caballero com a vicepresidenta i al popular Juan de Dios Navarro com a secretari.

Una vegada constituïdes les comissions, s'hauran de tornar a reunir per a establir un pla de treball i un calendari de compareixences. A banda de la constitució, este dimarts les Corts també han tingut sessió de la comissió de Política Social i Ocupació, on ha comparegut la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra.

Arxivat a:

Destacats