Les Corts col·laboren al seminari d’ajuda a persones en risc d’exclusió

Guardar

eapn
eapn

La Xarxa Europea de Lluita contra la Pobresa en la Comunitat Valenciana (EAPN en la seues sigles en anglés) ha tornat a organitzar un seminari de capacitació per a la participació de persones en risc d’exclusió sota el lema “Treball digne per afrontar la pobresa i l’exclusió social en la Comunitat Valenciana”.

Les Corts han participat com a institució col·laboradora en la trobada en la que els participants també han debatut i intercanviat opinions i idees amb els representants dels cinc grups parlamentaris.

El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha inaugurat el seminari i ha agraït el treball de les entitats implicades en el projecte, on treballen amb immigrants, persones en risc d’exclusió social per pobresa, desocupats de molt llarga durada, joves i associacions del poble gitano. Morera ha destacat la importància de crear fòrums on la ciutadania puga traslladar a les Corts, i en este cas als grups parlamentaris, les seues inquietuds en temes tan delicats com les polítiques de creació de treball digne per traure de la pobresa i de l’exclusió social a les persones.

Segons el President, “este és el segon any que s’organitza el seminari amb una participació directa i la total implicació de les Corts i trobe que les reflexions, les conclusions i el debat que es produeix és molt positiu perquè, en primer lloc, la institució s’acosta i es fa accessible a persones que no la coneixen o no saben com contactar amb les Corts. També, i el més important, és que es treballa conjuntament amb els representants dels grups parlamentaris i les reivindicacions i les propostes es poden canalitzar parlamentàriament per a instar a les administracions implicades a prendre mesures reals i efectives, la qual cosa és molt important”.

Destacats