Les competicions esportives es reprendran sense públic aquest cap de setmana a la Comunitat Valenciana

Guardar

campo futbol
campo futbol

Les competicions esportives es reprendran sense públic aquest cap de setmana a la Comunitat Valenciana, a excepció que el Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut d'aquesta vesprada adopte alguna decisió que no el permeta, segons han confirmat fonts de la Conselleria de Sanitat.

Així, li ho han confirmat la secretària autonòmica de Salut Pública, Isaura Navarro, el director general d'Esport, Josep Miquel Moya i la subdirectora general d'Epidemiologia, Hermelinda Vanaclocha, en la reunió que han mantingut aquest dimecres amb el president de la Confederació de Federacions Esportives de la Comunitat Valenciana (CONFEDECOM), Salvador Fabregat, i el president de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV), Salvador Gomar.

En cas que, finalment, puguen reprendre's aquestes competicions esportives, seran "sempre sense públic excepte en el cas dels menors, que podran estar acompanyats per una persona adulta".

La situació sobre les competicions esportives es revisarà de nou després de la finalització de les actuals mesures restrictives vigents fins al 12 d'abril. En els pròxims dies, la Conselleria de Sanitat publicarà una resolució sobre aquest tema, segons les mateixes fonts.

Destacats