La Xarxa Tourist Info reforça els seus servicis d'atenció al turista per a la campanya estival

Guardar

worldaroundtrip
worldaroundtrip

L'Agència Valenciana del Turisme, en col·laboració amb els ajuntaments de la Xarxa Tourist Info, ha ampliat el servici d'informació turística per a la present temporada amb la posada en marxa dels punts d'informació estivals.

En concret, s'han posat en marxa 13 punts d'informació, que acosten la informació a les zones de major flux turístic i 32 oficines tourist info temporals, majoritàriament emplaçades en les platges, que obrin novament les seues portes després del tancament hivernal.

A més, la Xarxa compte per a esta campanya amb una nova oficina incorporada durant el present exercici 2016: Tourist Info Callosa d'en Sarrià-Casa Balcó de l'Algar, a Alacant.

Amb este reforç, el visitant i els ciutadans comptaran amb un total de 201 oficines i 13 punts a on dirigir-se per a demanar informació turística. Al llarg de tot el territori, entorn de 400 informadors estaran al capdavant de les oficines per a atendre les seues necessitats i assistir-los durant l'estada, oferint continguts tant de l'oferta local, com del conjunt de destins de la Comunitat Valenciana.

La província de Castelló compta amb 53 oficines Tourist Info, 11 d'elles temporals, i 4 punts d'informació; la província de València amb 71 oficines, 14 d'elles temporals, i 2 punts d'informació; i finalment la província d'Alacant amb 77 oficines, 7 d'elles temporals, i 7 punts d'informació a peu de platja o en centres d'especial interés en l'època estival.

 
Destacats