La revista de la University of California publica la conferència del President de Les Corts a la Universitat d'Alacant sobre les institucions valencianes

Guardar

26.7.16_enric_morera
26.7.16_enric_morera

La revista de la University of California Santa Barbara "eHumanista IVITRA", ha publicat en el seu número 10 la conferència que oferí el President de les Corts Valencianes, Enric Morera, el passat 3 de novembre de 2016 en la Universitat d'Alacant.

La revista eHumanista és una prestigiosa publicació científica promoguda des del departament d'espanyol i portuguès de la universitat californiana. En la seua secció IVITRA es publiquen articles, estudis i investigacions sobre la cultura, llengua i literatura de la Corona d'Aragó i per això les publicacions respecten els idiomes oficials, per la qual cosa s'ha publicat el text del President Morera en valencià, que és la llengua en la qual va fer la conferència. A més, l'article de presentació al text de la conferència el signen el Director del ISIC-IVITRA (Universitat d'Alacant) , Vicent Martines i Antonio Cortijo, de la University of California.

A l'enllaç es poden descarregar en pdf els articles del número 10 de la revista eHumanista, on està l'article de presentació i el text íntegre de la conferència del President de Les Corts en la Universitat d'Alacant.

http://www.ehumanista.ucsb.edu/ivitra/volumes/10

Destacats