La primera citació per a la vacunació del personal de centres educatius valencians es publica demà

Guardar

03_VACUNA
03_VACUNA

La primera citació del personal de centres educatius de la Comunitat Valenciana dins del Pla de vacunació contra la Covid es publicarà aquest dissabte, 13 de març, en la web de la Conselleria d'Educació (http://ceice.gva.es/es/covid-19).

Així ho recorda en xarxes el secretari autonòmic d'Educació, Miguel Soler, que adjunta l'escrit que s'ha remés als centres amb informació sobre el procés.

En la carta es detalla que la web de la Conselleria farà pública la relació de tots els centres educatius de la Comunitat Valenciana, un llistat per cada província ordenat per codi de centre en el qual s'indicarà la data i l'hora a la qual han d'anar els treballadors de cadascun d'ells a un determinat punt de vacunació.

S'ha intentat, en funció del nombre total de persones que poden ser convocades cada 30 minuts, cridar a centres complets, cas en el qual apareix en la columna corresponent el percentatge "100%". Quan aparega un percentatge diferent, per exemple 50%, es refereix que ha d'acudir el 50% del centre en l'hora indicada i l'altre 50% en el següent tram horari.

En aquests casos les persones responsables de cada centre que vagen al seu punt de vacunació amb el llistat corresponent dividiran la llista en els percentatges assenyalats i comunicaran al personal del seu centre qui ha d'anar en cadascun dels trams horaris assenyalats.

La citació, que estarà publicada demà a la web de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, concretarà tots els centres convocats per als dies 15, 16, 17 i 18 de març. La resta dels centres es vacunaran els dies 26 i 27 de març i la citació es publicarà el pròxim 23 de març a les nou del matí en la pàgina web de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport.

La persona responsable del procés de vacunació de cada centre ha d'estar al punt de vacunació 30 minuts abans de l'hora de citació del centre amb el llistat de persones convocades, i haurà de posar-se en contacte amb la persona responsable de la Conselleria d'Educació del punt de vacunació.

"PREDISPOSICIÓ I COL·LABORACIÓ"

Des de l'administració educativa s'expressa l'agraïment per la "predisposició i col·laboració" del col·lectiu en totes les tasques.

Segons van anunciar aquesta setmana el president, Ximo Puig, i els consellers de Sanitat i Educació, Ana Barceló i Vicent Marzà, la vacunació del personal de centres educatius de la Comunitat Valenciana --tant docent, com d'administració i serveis i altres treballadors amb contacte amb l'alumnat, com a neteja i monitors-- començarà dilluns que ve, 15 de març. En total, seran una mica més de 116.000 persones en el que constituirà un "assaig de la vacunació massiva" de la població.

La vacuna que es va aplicar a aquest col·lectiu serà d'AstraZeneca, per la qual cosa el personal que entrarà en aquesta primera fase de vacunació a la comunitat educativa tindrà entre 18 i 55 anys (el 78% del personal de la comunitat educativa potencial).

Les dosis s'inocularan en espais habilitats en més d'una vintena de municipis, amb 242 equips de vacunació i uns 1.000 professionals per a agilitzar el procés.

Arxivat a:

Destacats