La Policia de la Generalitat sanciona a 12 establiments d'oci durant el cap de setmana

El dispositiu ha realitzat 106 inspeccions a locals d'oci

Guardar

Una persona mostra el passaport COVID per a entrar a un local d'oci nocturn
Una persona mostra el passaport COVID per a entrar a un local d'oci nocturn

La Policia de la Generalitat ha imposat sancions a 12 establiments d'oci i restauració dins del dispositiu específic de control activat des del divendres 28 fins al diumenge, 30 de gener, en tota la Comunitat Valenciana. D'aquestes 12 sancions, una s'ha proposat per incompliment de la normativa COVID i les altres 11 per infringir la Llei d'Espectacles.

Dins d'aquest mateix dispositiu, en el qual s'han realitzat inspeccions en 106 locals, la Unitat de Policia Adscrita a la Generalitat ha alçat 14 actes a persones que incomplien la normativa COVID i també ha identificat a 307 persones i controlat 192 vehicles. Així mateix, ha realitzat 89 advertiments relacionats amb l'ús de la màscara, la distància de seguretat i altres motius sanitaris relacionats amb la COVID.

Les actuacions s'emmarquen en un operatiu desenvolupat en col·laboració amb altres forces de seguretat i policies locals, principalment per a la comprovació del compliment de la normativa COVID, tenint en compte l'augment de contagis amb el consegüent creixement de la incidència acumulada. Les actuacions s'han desplegat tant en establiment com en comerços i en la via pública.

Arxivat a:

Destacats