La Policia de la Generalitat identifica a 200 persones i alça sis actes per incomplir el confinament

Guardar

fotonoticia_20210117105923_1920
fotonoticia_20210117105923_1920

La Policia de la Generalitat, en l'operatiu especial de cap de setmana en les zones afectades per la neu i en les àrees comercials, ha controlat a 104 vehicles, ha identificat a 202 persones i ha alçat sis actes per incomplir el confinament dels municipis perimetrals durant aquest dissabte.

El cos autonòmic ha reforçat durant tot el cap de setmana la vigilància per a garantir el compliment de la normativa Covid, amb la realització d'inspeccions aleatòries per a controlar l'aforament de bars i restaurants, la distància de seguretat entre les taules i l'ús de màscares en les àrees comercials dels municipis confinats i en les zones naturals de gran afluència a causa de la neu.

A més, els dispositius policials compten amb el suport aeri dels helicòpters de l'Agència Valenciana de Seguretat i resposta a les Emergències (AVSRE), ha indicat la Generalitat en un comunicat. Així, durant la jornada d'aquest dissabte, han col·laborat en els operatius policials que han controlat l'aforament de les àrees comercials i el tancament perimetral de localitats confinades com Bonrepòs i Mirambell, Canals, Sollana i Xàtiva.

En aquest sentit, s'han controlat 104 vehicles, s'ha identificat a 202 persones i s'han alçat de sis actes per incomplir el confinament. A més, s'han notificat 31 advertiments i s'han alçat altres sis actes per tinença d'estupefaents.

D'altra banda, s'han intensificat els controls d'aforament en els bars i restaurants de zones naturals nevades de l'interior de Castelló amb l'objectiu d'"evitar que es repetisquen situacions com les del cap de setmana passat", quan l'afluència "massiva" de vehicles va originar el "col·lapse" de nombroses vies i accessos a municipis, a més d'incomplir les mesures de seguretat com l'excés dels aforaments o el manteniment de les distàncies i l'ús de les màscares.

Al mateix temps, la Unitat Adscrita de la Policia Nacional ha inspeccionat que els negocis de restauració hagen respectat l'horari de tancament estipulat a les 17.00 hores.

Destacats