La Conselleria de Vivenda resoldrà els problemes de la xarxa de sanejament del grup de vivendes Sant Pancraç d'Almoradí

Guardar

Palau-El Carmen
Palau-El Carmen

La Conselleria de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori resoldrà els problemes de la xarxa de sanejament que afecten el grup de vivendes de promoció pública Sant Pancraç d'Almoradí.

Així s'ha comunicat en una reunió mantinguda entre les directores generals de Vivenda, Rehabilitació i Regeneració Urbana, Rebeca Torró, i de l'Entitat d'Infraestructures de la Generalitat (EIGE) , Blanca Marín, amb l'alcalde d'Almoradí, Jaime Pérez, i la regidora de Benestar Social, María Jesús Pérez. En esta trobada s'han analitzat els principals assumptes que afecten la vivenda pública en el municipi.

Un d'ells és el problema que afecta la xarxa de sanejament del grup Sant Pancraç. Només durant 2016, la conselleria ha destinat més de 12.000 euros en arreglaments de l'estat de la xarxa (desembossos i reparació de canonades) , evitant problemes d'insalubritat a causa del mal ús de la instal·lació i a altres problemes tècnics.

Per a solucionar este problema d'una manera definitiva, la Conselleria de Vivenda té previst redactar un projecte de millora de la xarxa de sanejament amb càrrec als pressupostos de 2017.

Mentrestant, la Generalitat durà a terme accions preventives, com a treballs de neteja i manteniment, que impedisquen que tornen a repetir-se els problemes en la xarxa. A més, conselleria i consistori han acordat fer un seguiment sobre este tema.

De la mateixa manera, en la reunió s'ha apel·lat a la necessitat i importància que té la coresponsabilitat per part dels veïns d'estes vivendes socials, que han de contribuir al bon manteniment dels edificis.

Arxivat a:

Destacats