La Conselleria de Vivenda adjudica a Xixona quatre vivendes socials a famílies amb escassos recursos

Guardar

La Conselleria de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha adjudicat a Xixona quatre vivendes en règim de lloguer social a famílies amb escassos recursos. A més, la directora general de l'Entitat d'Infraestructures de la Generalitat (EIGE) , Blanca Marín, s'ha reunit amb la regidor de Vivenda del municipi, María Teresa Carbonell, per a valorar la situació del parc públic de la Generalitat a Xixona.

La col·laboració entre la conselleria i l'ajuntament han fet possible la reparació d'estes vivendes, tal com van acordar en una trobada mantingut a finals d'octubre entre representants d'ambdós administracions. El consistori s'ha encarregat de la reforma de tres pisos i la reparació del quart correspondrà a la conselleria, que ho repararà a la tardor. No obstant això, hui ja s'ha adjudicat eixa vivenda a la família corresponent.

La conselleria que dirigix María José Salvador, conscient de les necessitats dels col·lectius més desfavorits, realitza importants esforços per posar a disposició el nombre més gran de vivendes possibles. En el cas de Xixona, s'han adjudicat dos pisos a famílies víctimes de violència de gènere.

EIGE gestiona a Xixona un total de 39 vivendes. D'elles, 21 estan cedides en règim de venda amb pagament ajornat, 14 llogades i les quatre restants s'acaben d'adjudicar. Per tant, la Conselleria ja no disposa de vivendes buides en el municipi.

En la reunió s'ha fet balanç de la situació del grup de vivendes que EIGE disposa en el municipi, després de la realització del Pla de Normalització, que ha sigut coordinat i desenvolupat conjuntament entre la conselleria i els servicis socials municipals.

Este pla ha consistit a fer un seguiment sobre la situació de les vivendes i de les circumstàncies socioeconòmiques dels seus residents. A més, se'ls ha informat sobre les mesures del Consell per a facilitar el pagament de les seues rendes o quotes d'amortització, a través de bonificacions o acords de reconeixement de deute en aquells casos que tinguen rebuts pendents de pagament.

Destacats