La Comunitat Valenciana presenta a Castelló la nova campanya de publicitat nacional que invita el viatger a disfrutar del "Mediterrani en viu"

Guardar

Mediterraneo en vivo
Mediterraneo en vivo

L'Agència Valenciana del Turisme ha presentat la nova campanya de publicitat turística dirigida al públic nacional i de la pròpia Comunitat Valenciana, amb la que invita els viatgers a disfrutar del Mediterrani en viu.

El secretari autonòmic de l'Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha presentat la campanya davant del sector turístic i mitjans de comunicació de Castelló, els que a més de visionar l'espot genèric de la Comunitat Valenciana han pogut veure l'espot de 20 segons del destí Castelló Mediterrani.

Eixe és l'eix de comunicació al voltant del qual gira la creativitat de la nova campanya, 'Comunitat Valenciana, Mediterrani en viu'. Una invitació a descobrir "la autenticitat d'una terra que té en el turisme la millor forma de mostrar com són els valencians: creatius, oberts, acollidors i diversos", segons Colomer.

L'Agència de Publicitat valenciana Rosebud, SL en UTE amb MEC Mediterrània, SA, va ser l'adjudicatària del concurs públic per a la creativitat i la producció dels suports publicitaris d'esta campanya, per un import de 386.500 euros més IVA.

La campanya perseguix contribuir a l'objectiu estratègic de l'Agència Valenciana del Turisme de l'articulació d'una política de promoció basada en la segmentació del públic objectiu i els productes turístics de la Comunitat Valenciana.

En definitiva, es tracta de promocionar la Comunitat Valenciana a través dels seus diversos productes turístics emmarcats en els diferents destins i dirigits a un públic objectiu heterogeni.

Amb esta nova campanya de comunicació, l'Agència Valenciana del Turisme pretén associar la Comunitat Valenciana als valors que conformen la seua essència: la modernitat i l'avantguardisme, que complementen la tradició i el saber fer del poble valencià, la seua cultura i el seu caràcter mediterrani, que convertixen a la societat valenciana en la millor amfitriona de les persones que visiten la Comunitat.

Per això, la creativitat de la campanya arreplega eixa essència, a través d'atractius monumentals, culturals i paisatgístics que identifiquen esta terra: la llum del Mediterrani de Sorolla; el caràcter festiu; la tradició gastronòmica que sorgix de la combinació de les matèries primeres del mar, de l'horta, de les comarques de l'interior; l'arròs que fa als valencians mundialment coneguts, etc.

Tot això, unit a la ubicació geogràfica de la Comunitat, és a dir, a la proximitat de l'interior i el litoral i a un clima privilegiat, fa que la Comunitat Valenciana siga una terra singular, un poble pròxim que té en el turisme i en la qualitat i excel·lència associada a esta indústria la seua millor forma de comunicar als seus visitants com és i a invitar-los que vinguen a viure-ho. En defintiva, que assenten la Comunitat Valenciana, el Mediterrani en viu."

 
Destacats