La Comunitat Valenciana ja té el millor percentatge d'ingressats per Covid-19 d'Espanya

El territori valencià també disposa de la incidència acumulada més baixa del conjunt de l'Estat i és la segona autonomia amb millors xifres en UCI

Guardar

Personal sanitari preparat per a atendre pacients covid
Personal sanitari preparat per a atendre pacients covid

Els hospitals de la Comunitat Valenciana disposen ja de les millors dades pel que fa a ingressats per Covid-19 a escala estatal. Aquest dimecres s'han millorat les dades de Múrcia, que ocupava la primera posició, i el territori valencià ha arribat al percentatge d'1,64% d'ingressats per coronavirus del total de llits disponibles.

A més, pel que fa als llits de cures intensives, la Comunitat Valenciana també compta amb unes dades destacades, sent la segona autonomia per darrere d'Extremadura. Concretament, els centres valencians disposen d'una ocupació del 5,78% de malalts per Covid-19 en UCI, molt a prop de la barrera del 5% que marca la situació de nova normalitat sobre pressió hospitalària.

Aquestes xifres són un reflex de la bona tendència que està experimentant la Comunitat Valenciana en les darreres setmanes, amb el compliment d'unes mesures restrictives que han portat la incidència acumulada als 42,10 casos per cada 100.000 habitants, la més baixa del conjunt d'Espanya.

Destacats