L'IVAJ obri una enquesta en línia per a ampliar la participació directa en la nova Llei de Joventut

Guardar

16-7-26_FOTO_Ivaj_diapo_soc_jove-01
16-7-26_FOTO_Ivaj_diapo_soc_jove-01

L'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha obert el període d'informació pública de la futura Llei de Polítiques Integrals de Joventut, del 20 de juliol al 5 d'agost de 2016, que inclou com a novetat la possibilitat de fer propostes en línia a través d'una enquesta que també es podrà respondre via mòbil entrant en la web de participació juvenil Fòrum Jove, forumjove.es.

En aquest procés de redacció d'una nova Llei de Joventut que permeta avançar en la millora dels drets de la joventut valenciana i l'aplicació en l'àmbit local de les polítiques públiques de joventut, a través de forumjove.es se sol·licita mitjançant una enquesta en línia resposta a set preguntes referides als articles més innovadors i un espai obert per a indicar aquells aspectes que s'haurien d'incloure o reconsiderar en aquesta.

La primera pregunta es refereix a la novetat de fer una llei per a persones joves residents a la Comunitat València, entre els 12 i els 30 anys, ambdues edats incloses. Fins ara s'establia des dels 14 anys.

La segona aborda la Xarxa Valenciana d'Oci Educatiu que, d'una banda, implica a totes les administracions i es pregunta sobre la integració de recursos per a les activitats d'oci educatiu, socials, culturals i de temps lliure.

L'enquesta planteja el nivell d'acord sobre la composició del consell rector de l'IVAJ, sobre els espais de participació local, sobre el Fòrum Jove, l'obertura dels consells locals i territorials de Joventut a grups de joves i finalment, sobre l'impuls d'activitats de temps lliure educatiu que per a superar desigualtats.

Finalment, s'obri la possibilitat d'incidir concretament en el contingut i, sobretot, es deixa un espai obert a propostes.

L'IVAJ considera que el coneixement i les opinions sobre les polítiques públiques en aquesta matèria són valuoses tant per a les administracions com per a les mateixes persones joves.

Arxivat a:

Destacats