L'hostaleria podrà reobrir les terrasses amb un màxim de 4 persones per taula

Les terrasses hauran d'ocupar un 75% del seu espai habitual i es tancaran a les 18 hores

Guardar

terraza ep
terraza ep

El dilluns 1 de març reobrirà l'hostaleria en la Comunitat Valenciana. Aquesta és una de les mesures més destacades que ha anunciat Ximo Puig, president de la Generalitat Valenciana, en la seua compareixença després de la Comissió Interdepartamental.

Després de la millora de les xifres de contagis i hospitalitzacions en els últims dies, es permetrà a l'hostaleria reobrir els seus establiments, però únicament podran oferir servei a les terrasses, romanent l'interior dels locals tancats.

Segons ha confirmat Puig, les terrasses hauran d'ocupar un 75% del seu espai habitual i s'establirà un màxim de 4 persones per taula, unes taules que hauran de guardar entre elles la distància de seguretat establida. Totes les persones que siguen a les terrasses hauran d'utilitzar obligatòriament la mascareta.

A més, s'estableix el tancament dels establiments a les 18 hores, a excepció d'aquells que realitzen servei a domicili o per a portar, un servei que s'ha mantingut actiu durant aquests mesos de restriccions més severes per a fer front a la tercera ona de la Covid-19.

Pel que respecta a les reunions en espais públics a l'aire lliure, s'estableix el límit en 4 persones, mentre que les reunions en habitatges es mantenen únicament per a persones convivients.

El cap del Consell ha avisat que la desescalada serà "lenta, prudent i progressiva" i ha recordat que "no és el moment de presses". "Relaxar mesures no significa relaxar activitats, sinó, tornarem arrere", ha asseverat Puig.

Arxivat a:

Destacats