L'Auditori de Castelló acull un concert del cicle Gent d'Ací

Guardar

L'Auditori i Palau de Congressos de Castelló ha organitzat un nou concert, aquest dijous a les 19.30 hores, emmarcat en el cicle Gent d'Ací en el qual actuaran tres artistes castellonencs: la soprano María Soledad Martí, el tenor Juan José Máñez i el pianista Héctor Chaberra. Aquest espectacle s'emmarca en la programació de l'Institut Valencià de Cultura (IVC). Durant el concert es podran escoltar obres de Bellini, Puccini, Mozart, Moreno Torroba, Barbieri, Serrano i Sorozábal.

María Soledad Martí, nascuda a les Alqueries (Castelló), i Juan José Máñez, nascut a Vila-real (Castelló), han estudiat cant en el Conservatori Professional de Música Mossén Francesc Peñarroja, de la Vall d'Uixó, on obtenen el títol professional. Els dos van completar la seua formació amb masterclasses de tècnica i perfeccionament a càrrec de Gemma Roig, Amparo Martínez i Carlos Chausson. Ambdós han realitzat nombrosos recitals d'òpera i sarsuela i han actuat a nombroses localitats de la Comunitat Valenciana, a Saragossa i fins a Turquia i Bulgària.

Héctor Chabrera, nascut a Vila-real (Castelló), ha realitzat estudis superiors en els conservatoris de València i Castelló, i ha obtingut la titulació superior, entre altres, de Piano, Solfeig, Teoria de la Música i Acompanyament. A més és titular per la VIU en el Màster d'Investigació Musical. Ha realitzat concerts com a pianista acompanyant tant de lied com de repertori francés i espanyol, així com mestre repetidor en diferents òperes i sarsueles. Actualment treballa com a professor de piano i pianista acompanyant en les especialitats de cant i vent-fusta en el Conservatori de Música de Castelló.

Destacats