L' Agència Valenciana del Turisme participa en el Portal de Dades Obertes de la Generalitat oferint recursos geoposicionats en format kml

Guardar

Playa_de_El_Cabanyal_(Valencia)_02
Playa_de_El_Cabanyal_(Valencia)_02

El Portal de Transparència de la Generalitat Valenciana, http://www.dadesobertes.gva.es , ofereix en l'apartat de Dades Obertes, una sèrie de conjunts de dades oferides per l'Agència Valenciana del Turisme agrupades en el tema 'Turisme'.

Les dades oferides per l'Agència Valenciana del Turisme es troben georeferenciades en format KML, que és un llenguatge de mercat basat en XML per a representar dades geogràfiques en tres dimensions. Estos mateixos fitxers són els que utilitza el Portal Turístic de la Comunitat Valenciana en el geoportal: http://comunitatvalenciana.com/geoportal.

Així mateix, estos conjunts de dades oferides per l'Agència Valenciana del Turisme en el Portal de Transparència de la Generalitat Valenciana corresponen als recursos turístics de l'oferta reglada com són establiments hotelers, càmpings, allotjament rural, així com vivendes turístiques. També s'ofereixen altres dades d'elaboració pròpia a través de la Xarxa Tourist Info de la Comunitat Valenciana com l'agenda d'esdeveniments i altres dades d'oferta no reglada.

Destacats