Justícia col·laborarà amb els col·legis de Treball Social per a millorar l'atenció al ciutadà en els jutjats

Guardar

Justicia
Justicia

La consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, Gabriela Bravo, s'ha reunit amb representants dels tres col·legis oficials de Treball Social de la Comunitat Valenciana per a establir vies de col·laboració entre els professionals agrupats en estos col·lectius i l'Administració de Justícia a la Comunitat Valenciana.

Per part d'aquestes organitzacions han acudit a la reunió Elena Puig Reig, María Pilar Busquets i Elena García Esteve, dels col·legis de València, Castelló i Alacant.

Entre les iniciatives que s'han plantejat durant la trobada, destaca que la conselleria col·laborarà en matèria de formació d'aquests professionals a fi de poder brindar als ciutadans que acudeixen als jutjats una atenció integral des del punt de vista psicosocial i, especialment, a les víctimes del delicte.

En este sentit, es pretén també millorar el sistema de borses de treballadors socials que actuen com a perits judicials i, tot açò, amb la deguda coordinació amb els serveis socials municipals, que són els qui tenen la major part de les competències en aquesta matèria.

Destacats