Joan Baldoví (Compromís): "Estic segur que esta nit, quan es tanquen les urnes la coalició A la Valenciana escriurà una pàgina històrica en estes eleccions"

Guardar

Tall veu-Baldovi
Votacio-Baldovi
Votacio-Baldovi

Joan Baldoví, cap de llista al Congrés per València per a candidatura Compromís-Podemos-EUPV-A la Valenciana, ha votat este diumenge a les 11.15 hores en el col·legi Cervantes de Sueca. Baldoví se ha mostrat optimista dels resultats que obtindrà la candidatura. "Estic segur que esta nit, quan es tanquen les urnes la coalició A la Valenciana escriurà una pàgina històrica en estes eleccions. Estem en un moment històric i estic convençut què res serà igual a partir del dia 27 de juny".

A més, el candidat ha volgut animar a la gent a que exercisca el seu dret a votar, "durant molts anys no hem tingut la capacitat de poder decidir, i hui, tenim de nou l'oportunitat de tornar a votar per a decidir que volem per al nostre futur. És molt important anar a votar i per això, anime a la gent a que participe, perquè la festa de la Democràcia és el poder tindre cadascú, la capacitat de decidir el futur de totes i de tots.

[audio mp3="https://valenciaextra.com/wp-content/uploads/2016/06/Tall-veu-Baldovi.mp3"][/audio]

Arxivat a:

Destacats