Jesús Martí destaca el voluntariat social com 'suma d'experiències transformadores i positives per a la joventut'

Guardar

SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Un total de 30 jóvens procedents d'Andalusia, Aragó, Astúries, Balears, Castella i Lleó, Castella-la Manxa, Comunitat Valenciana, Euskadi, Extremadura, La Rioja, Madrid, Múrcia i Rússia participen en els dos camps de voluntariat de l'IVAJ de la modalitat social del programa 'Viu la solidaritat', a Alacant: 'Menuts i Grans', en col·laboració amb la Llar provincial d'Alacant, i 'Trobada intergeneracional', en col·laboració amb la residència per a persones majors dependents La Florida de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives.

El secretari general de l'IVAJ, Jesús Martí, s'ha reunit amb els i les participants i ha destacat que "el voluntariat social és una suma d'experiències transformadores i positives per a la joventut".

L'IVAJ ha organitzat este estiu sis projectes socials, els dos citats d'Alacant i, del 16 al 30 de juliol, 'Arte i Discapacidad', a València, en col·laboració amb Creu Roja. Així mateix, del 25 de juliol al 7 d'agost, es desenvoluparà un projecte amb persones majors i amb discapacitat en el camp 'Personas Mayores y Discapacidad', en col·laboració amb l'Ajuntament de Benicarló. El programa de camps socials es completa de l'1 al 15 d'agost en el camp 'Diviértete', en Teulada- Moraira. i en 'Pequeñas Ilusiones', en l'alberg Argentina de Benicàssim.

Arxivat a:

Destacats