Final de la campanya electoral

Guardar

Campaña
Campaña

Ha sigut una campanya sens dubte que no ha deixat indiferent a ningú. Hem viscut el primer debat a quatre això sí prou descafeïnat. El primer i únic debat on hem pogut vore als quatre candidats al govern no va lluir frescor com l'anterior del grup Atresmedia.

També s'ha parlat molt del conegut com a "sorpaso". Arribarà o no arribarà?. Este diumenge eixírem de dubtes. Bromes a banda també hem tingut frases mítiques dels nostres polítics. A Mariano Rajoy li emocionen molt les hortalisses. A Pablo Iglesias li ha deixat un record l'expresident Rodríguez Zapatero. Pedro Sánchez continua recordant els pactes o no pactes del passat i per últim, Albert Rivera ha deixat molt clar la seua opinió de Rajoy.

Els polítics no han parat de fer una ruta per totes les ciutats. Ací a la nostra terra hem tingut nou nom per a la primera coalició d'esquerres de la història. A la Valenciana ens recorda molt a la mítica frase que van repetir els nostres polítics fa un parell de mesos.

També hem tingut moments especials a la nostra tele. "Dos días y una noche" amb Susana Griso o "el Hormiguero" han tornat a rebre a tots els candidats en un últim intent per a aconseguir el disputat vot.

En els darrers dies també ens hem despertat amb converses telefòniques sospitoses del Ministre Fernández Díaz. Polèmiques a banda, sembla que ja no queda res per a una nova jornada d'eleccions.

Ací a València Extra viurem la nostra particular primera cobertura informativa. Els informarem puntualment de tota la informació, connexions en directe, telefòniques i tot el necessari per a conéixer el resultat definitiu de les eleccions 26J.

Destacats