FGV posa en marxa El Mussol dels Marines entre Benidorm i Dénia a partir del divendres 12 d'agost

Guardar

VIV_Anuncio_Mussol_de_les_Marines
VIV_Anuncio_Mussol_de_les_Marines

El Mussol de les Marines, el servei nocturn de la Línia 9 del TRAM d'Alacant que uneix Benidorm i Dénia, torna a prestar servei des del pròxim 12 d'agost, els divendres i dissabtes fins al 3 de setembre. Amb este servei FGV facilitarà un any més l'accés al Castell de l'Olla, que enguany se celebra el dissabte 13 d'agost. El Mussol de les Marines realitzarà parada a Benidorm, Disc Benidorm, Camí Coves, l'Alfàs del Pí, El Albir, Altea, Garganes, Cap Negret, Olla d'Altea, Calp, Benissa, Teulada, Gata de Gorgos, La Xara, Alqueries i Dénia.

Este servici addicional se suma al Tramnochador, servei nocturn del TRAM d'Alacant, previst per als mesos d'estiu, i que segueix oferint servei els divendres i dissabtes d'este mes d'agost. Les circulacions previstes en el TRAMnochador cobreixen les línies de tramvia i tren-TRAN, que uneixen l'estació d'Estels amb Platja de Sant Joan, Sant Vicent del Raspeig, El Campello i Benidorm, per a garantir un servei de transport públic com a alternativa al vehicle privat. D'esta manera, el servei nocturn funciona entre l'estació d'Estels i les localitats de Benidorm (L-1); Sant Vicent del Raspeig (Línia 2); El Campello (L-3); i Platja de Sant Joan (L-4) amb parada en les diferents estacions i baixadors d'estos trajectes.

Amb El Mussol de les Marines i el TRAMnochador, FGV presta servei a les principals zones d'oci i diversió d'Alacant i a altres zones i municipis als quals la gent sol acudir en les nits d'estiu. TRAM d'Alacant arriba, així, a milers de ciutadans, sobretot joves, que es desplacen durant la matinada, sense necessitat d'utilitzar un vehicle propi.Segons ha indicat el director gerent de FGV, Ángel García de la Bandera, "amb este servei públic que s'ofereix les nits d'estiu donem major seguretat als joves i turistes que vulguen gaudir de la diversió i oci de les poblacions d'estes comarques".

Combinació de trens i autobusos

Enguany el servei nocturn del Mussol de les Marines combinarà els trens que circularan entre Benidorm i Calp amb els autobusos alternatius que s'han habilitat entre Calp i Dénia com a conseqüència de la interrupció de la circulació ferroviària a causa de l'estat de la via, i fins que es realitzen les obres d'adequació del tram. L'empresa pública ja ha planificat una sèrie d'actuacions en esta infraestructura per a adequar-la als estàndards de qualitat, confort i seguretat de la resta de la xarxa de FGV.

"Estem compromesos amb oferir un millor servei públic de transport i, per això, invertirem en la xarxa i, sobretot, en l'el tram de Calp a Dénia, que ha estat abandonat en els últims 20 anys pels anteriors governs" ha assegurat el director gerent Ángel García de la Bandera abans d'afegir que "prova d'este compromís són els 15 milions d'euros que ja s'han invertit en el tram Benidorm-Calp durant el primer any d'este govern".

Horaris i freqüències

D'altra banda, els aturs convocats obliguen a FGV a oferir, segons la resolució de la Direcció general de Treball, uns serveis mínims del 50 per cent en el TRAMnochador i en El Mussol de les Marines.

Les freqüències dels tramvies i trens dependran de les diferents línies i de les franges horàries, per la qual cosa s'aconsella als clients que s'informen en les mateixes parades i estacions, en la pàgina web www.tramalicante.es i en el telèfon gratuït d'informació i Atenció al Client (900 72 04 72).

Destacats