Els contagis a les residències de la Comunitat Valenciana cauen un 48% en una setmana

Guardar

vacunacion-en-residencias
vacunacion-en-residencias

Els contagis de coronavirus en residències han caigut un 48 per cent en una setmana (47,92%) en passar de 96 a 50 casos, segons els càlculs de la patronal de les residències Aerte, amb les dades de la Conselleria de Sanitat. La xifra és la més baixa des de l'última setmana de setembre.

En una setmana, els nous casos positius de covid-19 a la Comunitat Valenciana han sigut 1.873, la qual cosa suposa un descens del 40,58%, respecte de la setmana anterior, en la qual va haver-hi 3.152.

El descens de casos en residències és set punts i mig superior al general de la població. Aquesta ha sigut la setmana amb menys contagis en residències des de l'última de setembre i suposa un descens del 82,63% del nombre de contagis setmanals en un mes.

En aquesta línia, el nombre de defuncions per covid-19 en les residències la setmana passada va ser de 37, la qual cosa suposa un descens del 36,21%, respecte de la setmana anterior, en la qual va haver-hi 58.

La patronal lamenta totes les defuncions que s'han produït encara que ha incidit en què aquesta ha sigut la setmana amb menys morts des de mitjan novembre i suposa un descens del 76,28% de les defuncions acumulades en una setmana, en un mes.

En aquesta setmana, el 92,05% de les residències de la Comunitat Valenciana està sense casos confirmats i els centres amb casos positius s'han reduït més d'un 83,54% en un mes: de 158 centres amb casos el 12 de febrer a 26 el 12 de març. Això significa, recalca Aerte, que ens trobem en la situació del 21 d'octubre, encara que en eixe moment la tendència era a l'alça i no a la baixa, com ara.

Arxivat a:

Destacats