Els 54 municipis valencians lliures de coronavirus des que va començar 2021

Guardar

pueblo Castielfabib
pueblo Castielfabib

Un total de 54 municipis valencians, el 10% del total, no han detectat cap cas en 2021, i només 32 d'ells mai han tingut cap contagi en tota la pandèmia.

En concret, aquestes poblacions són Aielo de Rugat, Almedíjar, Almiserà, Almudaina, Arañuel, Aras de los Olmos, Argelita, Bellús, Benifato, Beniflá, Benillup, Bolulla, Bufali, Carrícola, Casas Altas, Castell de Cabres, Castellfort, Castellonet de la Conquesta, Castielfabib, Chóvar, Confrides, Cortes de Arenoso, el Castell de Guadalest, Espadilla, Estubeny, Facheca, Famorca, Fanzara, Fuente la Reina, Fuentes de Ayódar i Guardamar de la Safor.

També Herbers, La Yesa, Ludiente, Palanques, Pinet, Portell de Morella, Puebla de San Miguel, Sacañet, Sagra, Segart, Sempere, Toga, Tollos, Tormos, Torralba del Pinar, Vall de Gallinera, Vallés, Vallibona, Villahermosa del Río, Villamalur, Villanueva de Viver, Villores i Zorita del Maestrazgo.

De tots ells, l'únic que es troba en la costa és Guardamar de la Safor, i també és l'únic que supera els 500 habitants.

El cas de Villahermosa del Río és cridaner, ja que malgrat no haver tingut casos en aquesta tercera ona, sí que va patir el virus durant la primera i segona. De fet, acumula 74 contagis entre els seus 489 habitants, encara que tots ells es van produir abans del mes de desembre. A més, ha lamentat 15 decessos.

Arxivat a:

Destacats