El Tramnochador oferirà servici nocturn els divendres i dissabtes de l'1 de juliol al 27 d'agost

Guardar

VIV_El_Tramnochador_FOTO
VIV_El_Tramnochador_FOTO

El Tramnochador, el servici nocturn del TRAM Metropolità d'Alacant per als caps de setmana de l'estiu, començarà les seues circulacions demà, 1 de juliol, i les finalitzarà el 27 d'agost. Tots els divendres i dissabtes de juliol i agost, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) facilitarà la mobilitat dels seus usuaris amb els preus habituals dels seus diferents títols de transport.

TRAM Metropolità d'Alacant oferirà, segons la resolució de la Direcció General de Treball, servicis mínims del 50 per cent com a conseqüència de la vaga convocada pels sindicats durant els servicis especials previstos per al Tramnochador.

El servici durant tota la nit funcionarà entre Luceros i les localitats de Benidorm (L-1) ; Sant Vicent del Raspeig (Línia 2) ; El Campello (L-3) ; i Playa de San Juan (L-4) amb parada en les diferents estacions i baixadors d'estos trajectes. D'esta manera, FGV dóna servici a les principals zones d'oci i diversió de la ciutat d'Alacant i a altres zones i municipis a què la gent sol acudir en les nits d'estiu. TRAM d'Alacant arriba així a milers de ciutadans, sobretot jóvens, que es desplacen durant la matinada, sense necessitat d'utilitzar un vehicle propi.

Destacats