El Departament de Salut de Sagunt celebra la II Jornada d'Immunoteràpia

Guardar

640px-Vista_de_Sagunto,_España,_2015-01-03,_DD_23-31_HDR_PAN
640px-Vista_de_Sagunto,_España,_2015-01-03,_DD_23-31_HDR_PAN

El Departament de Salut de Sagunt, dependent de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, en col·laboració amb la Societat Espanyola de Al·lergologia i Immunologia Clínica i la Fundació per al Foment de la Recerca Sanitària i Biomèdica de la Comunitat Valenciana, ha organitzat la II Jornada Saguntina i Immunoteràpia.

La jornada estarà dividida en quatre taules, en les quals s'abordaran assumptes com la regulació d'al·lergògens a Europa, guies internacionals sobre immunoteràpia basades en l'experiència i en les evidències científica, o immunoteràpia: un nou horitzó en el tractament del càncer, entre altres.

En la jornada participaran, a més dels facultatius de la unitat d'al·lèrgia i de la unitat d'al·lèrgia pediàtrica de l'Hospital de Sagunt, experts de la Facultat de Medicina de la Universitat Sant Pablo CEU de Madrid, la Clínica Universitària de Navarra, l'Hospital Dr. Peset de València, el Complex Hospitalari de Navarra o l'Hospital La Pau de Madrid, així com facultatius de Mèxic, Holanda o Alemanya i responsables de laboratoris farmacèutics.

En l'acte inaugural participarà José Manuel Ventura, sotsdirector general d'Optimització i Integració de la Direcció general de Farmàcia i Productes Sanitaris, el departament dels quals està directament relacionat en la implantació de les noves teràpies i la seua regulació.

Arxivat a:

Destacats