El conseller Manuel Alcaraz destaca la iniciativa de l'Ajuntament de Castelló en el desenvolupament d'eines informàtiques aplicades a la transparència

Guardar

FOTO_TRANS_REUNIO_CASTELLO
FOTO_TRANS_REUNIO_CASTELLO

"L'Ajuntament de Castelló ha sigut capdavanter en el desenvolupament d'eines informàtiques aplicades a la transparència i el govern obert". Així ho ha destacat el conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, després de reunir-se amb el vicealcalde de Castelló, Enric Nomdedéu, per conéixer la nova aplicació posada en marxa pel consistori en esta matèria.

Segons Alcaraz, "es tracta d'una ferramenta per implicar a la ciutadania en la gestió política del govern d'esta ciutat". El conseller ha explicat que permet la participació i el seguiment en els projectes i també obri la possibilitat de demanar qualsevol informació. "És una eina molt avançada, on tots els veïns i les veïnes de Castelló poden conéixer com va evolucionant la gestió del seu Ajuntament". Per al conseller, "estem obrint les portes i finestres de les institucions que són, en definitiva, la casa de totes i tots els valencians".

Per la seua banda, el vicealcalde de Castelló Enric Nomdedéu ha volgut remarcar que és l'última innovació informàtica que s'ha desenvolupat des de l'àrea de modernització i transparència del consistori, "una aplicació gratuïta que, mitjançant un panell, informa de tot el programa de govern municipal per als pròxims quatre anys i el seu grau d'aplicació". Per al vicealcalde, "la transparència és dir-li a la gent en quin moment exacte ens trobem".

Durant la reunió, el conseller i el vicealcalde de Castelló han tractat d'altres assumptes com ara l'aplicació del Codi de Bon Govern a este ajuntament i les pròximes activitats dins del Fòrum Ètica Pública i Democràcia que està previst organitzar en esta ciutat a la tardor.

Arxivat a:

Destacats