El conseller Manuel Alcaraz avança al president de Les Corts els nous projectes de llei previstos pel Consell per al següent període de sessions

Guardar

26.7.16_enric_morera
26.7.16_enric_morera

El Conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, s'ha reunit amb el president de Les Corts Valencianes, Enric Morera, a qui ha presentat els programes de treball que el Consell va acordar al Seminari d'Estiu celebrat a Torrevella. Segons Alcaraz «fonamentalment hem parlat de l'anunci imminent d'un grapat de projectes de llei per al pròxim període de sessions». El conseller ha aprofitat també per fer entrega al president de Les Corts del decret que regula el Codi de Bon Govern i ha explicat que els seus principis poden ser assumits pels diputats de Les Corts.

Per la seua part, el president de Les Corts ha destacat que "tenim un treball molt important que fer per a millorar els problemes que té la nostra ciutadania amb mesures legislatives profundes i de calat". A més, Enric Morera ha explicat que "Les Corts Valencianes treballen amb els valors i les indicacions d'una bona pràctica de govern, com dipositaris de la sobirania del poble valencià, per a efectuar un bon parlamentarisme".

Arxivat a:

Destacats