El Consell preveu reorganitzar el sistema de recursos humans de Sanitat

Ximo Puig ha anunciat que s'està negociant un nou decret de selecció i provisió en la Taula Sectorial de Sanitat.

Guardar

Ximo Puig
Ximo Puig

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que el Consell preveu reorganitzar "des de zero" el sistema de recursos humans de Sanitat abans que finalitze l'any.

El cap del Consell ha realitzat aquestes declaracions durant la sessió de control dels Corts, on ha contestat a les preguntes dels portaveus dels grups parlamentaris.

En aquest sentit, Puig ha informat que s'està negociant un nou decret de selecció i provisió en la Taula Sectorial de Sanitat, de la qual formen part tots els sindicats, i que el Govern valencià presentarà una nova ordre de la borsa d'ocupació. Tot açò, abans que de finalitze l'any 2016.

Asímismo, el President ha remarcat que és "absolutament necessari" comptar amb majors recursos per a poder escurçar "més ràpidament" les llistes d'espera en el sistema sanitari públic. Malgrat que en els últims mesos, des de gener fins a abril, el nombre de persones que esperen una operació més de 180 dies ha disminuït un 11%, Puig ha insistit que és necessari continuar centrant esforços per a elevar aquest percentatge.

Arxivat a:

Destacats