El Consell preveu que els majors de les residències i els seus treballadors estiguen immunitzats l'1 de març

Guardar

batiste-ep
batiste-ep

El Consell preveu que tots els majors residents i els treballadors d'aquests centres estiguen immunitzats de cara a l'1 de març mitjançant l'aplicació de les vacunes.

Així ho ha anunciat la vicepresidenta i portaveu, Mónica Oltra, que ha detallat que preveuen administrar la primera dosi de la vacuna de Pfizer durant el mes de gener, encara que se solaparà amb la segona dosi dels primers vacunats (s'ha de posar a les tres setmanes).

No obstant això, ha considerat que "els càlculs són els càlculs", i que "ja s'han perdut 24 hores" amb el retard del lliurament per part de Pfizer aquest dilluns.

"La idea és que l'1 de març la gent ja estiga immunitzada, és a dir, que s'hagen vacunat i haja passat el temps suficient per a desenvolupar la immunitat", ha agregat.

Malgrat aquest pla, Oltra ha recalcat: "Que Batiste --la primera persona que va rebre la dosi de Pfizer en la Comunitat Valenciana-- estiga vacunat no significa que estiguem tots immunitzats" i ha remarcat que serà un procés "llarg" al qual queden mesos per a concloure.

Arxivat a:

Destacats