El Centre d'Educació Medioambiental invita el diumenge a 'rodar per l'Alqueria' per a celebrar la Setmana Europea de la Mobilitat

Guardar

CEACV
CEACV

El Centre d'Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana (CEACV), dependent de la conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, commemora diumenge que ve la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible amb una activitat dirigida a grups de visitants, sobretot familiars relacionats amb el desplaçament sostenible.

Concretament, el CEACV celebrarà diumenge que ve, 25 de setembre, l'activitat 'Rodant per l'Alqueria', que invita als ciutadans que desitgen participar a acudir al centre, situat en el terme municipal de Sagunt, amb bicicleta o combinant el tren amb la bici.

El Centre d'Educació Ambiental es troba ubicat a l'Alqueria dels Frares, una antiga vivenda pròpia de les planes costaneres de la Comunitat Valenciana, que data de finals del segle XVII i que està localitzada en el terme municipal de Sagunt, dins dels límits de la Marjal dels Moros, espai natural de la xarxa Natura 2000. En este lloc ofereix els seus recursos i activitats al conjunt de la població, a fi de contribuir a un major coneixement i comprensió del medi ambient i a la utilització sostenible dels recursos naturals.

Com a centre de referència de l'educació ambiental a la Comunitat Valenciana per a formar, informar i sensibilitzar al conjunt de la societat valenciana, el CEACV participa aixina en la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible, el lema este de la qual any se centra en la 'Mobilitat intel·ligent i sostenible, una inversió per a Europa', que recolza dos ambiciosos objectius fixats per la Comissió Europea i que són: l'eliminació gradual dels cotxes dièsel de les ciutats d'ací a l'any 2050 i la realització d'una transició cap a una logística urbana d'emissions zero en els principals centres urbans per a l'any 2030.

Coincidint amb "el dia sense cotxes", que es va celebrar aquest dijous, la Generalitat ha elaborat una campanya anomenada 'Vaig fugir descansa el Cotxe', en la que el Centre d'Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana ha col·laborat en el disseny dels seus continguts. (http://www.huidescansaelcotxe.gva.es/).

Para més informació sobre l'activitat del CEACV per a diumenge que ve es pot consultar la pàgina web (http://www.agroambient.gva.es/va/web/ceacv).

Destacats