El 98,6% de les platges valencianes mantenen la qualificació d'excel·lent en qualitat de l'aigua

Guardar

Playas valencianas
Playas valencianas

El 98,6% de les platges de la Comunitat Valenciana disposen d'una qualitat de l'aigua amb qualificació d'excel·lent, segons els resultats de la inspecció realitzada aquesta setmana per personal de la conselleria d'Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural.

En total s'han efectuat controls analítics i inspeccions visuals en 213 zones de bany de la Comunitat Valenciana de les quals 49 han sigut a Castelló, 59 a València i 105 a Alacant.

En relació a la qualitat de l'aigua de bany, els resultats analítics mostren que 210 platges (el 98,6%) tenen aquesta setmana una qualitat d'aigua Excel·lent, dues platges qualificació de Bona (0,9%) i una platja (0,5%) tenen qualitat Suficient.

Quant a l'estat de l'arena, 117 platges (54,9%) presenten una qualitat excel·lent, 89 platges (41,7%) una qualitat bona i 7 platges (3,2%) i una qualitat suficient.

La informació detallada de cada platja es troba en la web de la Conselleria d'Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural.

Destacats