Diversos municipis valencians suspenen les classes aquest dimecres davant l'arribada de la DANA

Guardar

lluvias_orihuela
lluvias_orihuela

Els municipis de Vila-real, Borriana, Vinaròs (tots a Castelló) i Alginet (València) han suspés les classes aquest dimecres davant l'arribada de la Depressió Atmosfèrica en Nivells Alts (DANA), que tindrà a tota la Comunitat Valenciana en avís taronja per pluges durant aquesta jornada.

L'Ajuntament de Vila-real ha anunciat la suspensió de les classes, les instal·lacions esportives municipals, aquest dimecres "davant l'alerta taronja per pluges fortes". Així mateix, s'habilitarà un servei extraordinari de ludoteca en l'Agència de lectura Maria de Lluna de 7.30 a 13.00 hores per a garantir la conciliació laboral.

També l'Ajuntament de Borriana ha cancel·lat les classes en tots els centres educatius de la localitat, així com el de Vinaròs i Alginet.

Per part seua, el consistori d'Utiel ha indicat que es cancel·la la desfilada de moda programat per al dimecres en la Plaça Porta del Sol "davant pronòstic del temps advers.

Algunes localitats han decidit "estudiar alternatives viables" perquè les festes "transcórreguen amb la normalitat més gran possible", com és el cas de Canals; a Peníscola també, on s'han traslladat els actes d'aquest dimecres al Palau de Congressos, i a Redovà, amb l'ajornament de l'espectacle amb vaquilla a la setmana que ve.

El consistori de Bétera ha recomanat, davant la possibilitat de pluges torrencials, no aparcar en el Centre d'Estudis L'Albereda, ja que "és un gual inundable".

Altres municipis no han suspés classes ni han cancel·lat cap mena d'activitat però sí han preparat protocols d'emergència. Aquest és el cas de Paterna on, després d'una reunió en el consistori, s'ha acordat no suspendre les classes. No obstant això, s'han reforçat totes les guàrdies, amb més de 100 efectius preparats per a actuar, i es tancarà el Parc Central.

Destacats