Cs proposa un bo del 50% per a les vacances de sanitaris de tota Espanya en la Comunitat

Guardar

sanitaria ep
sanitaria ep

Cs proposa en Les Corts la creació de bons descompte del 50% per a vacances del personal sanitari de tota Espanya en la Comunitat Valenciana, mitjançant un pla de viabilitat econòmica que permeta oferir aquesta bonificació i el disseny d'un mapa d'establiments hotelers adherits.

"Són la nostra millor arma contra la pandèmia. El seu treball està sent incansable, infatigable i encomiable, però toca invertir els papers i ens toca, com a societat, cuidar d'ells", manifesta en un comunicat el seu portaveu, Toni Cantó.

Aquesta proposició no de llei (PNL) s'emmarca en la campanya de Ciutadans 'Gràcies, Herois' amb un doble objectiu: premiar als sanitaris i reactivar el sector turístic valencià.

Els beneficiaris serien els metges d'atenció primària, els especialistes, el personal de centres hospitalaris, d'urgències, pediatres i la resta de sanitaris. "Tots estan treballant sense descans i a un ritme frenètic, preocupats i especialment angoixats per la pressió assistencial i l'alt nivell de contagis", ressalta Cantó.

L'objectiu és reconéixer que "sense cap dubte, han viscut en primera fila una autèntica tragèdia", alguna cosa que "ha evidenciat que tenim als millors professionals cuidant diàriament de les nostres vides".

"Els professionals de la sanitat han sigut els nostres salvadors i tenim un immens deute amb ells perquè moltes administracions els van deixar tirats sense material de protecció", subratlla el síndic 'taronja', posant l'accent que "és hora de retornar-los part del gran esforç que han fet".

Destacats