Colomer ressalta el començament 'd'una nova etapa en l'Agència Valenciana del Turisme amb la instal·lació de noves infraestructures en les platges de la Comunitat'

Guardar

IMG_0121
IMG_0121

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat que "inaugurem una nova etapa en l'Agència Valenciana del Turisme amb la instal·lació de noves infraestructures en les platges de la Comunitat Valenciana".

Així s'ha pronunciat Francesc Colomer en la seua visita a Pilar de la Horadada on ha assistit, junt amb l'alcalde Ignacio Ramos, a la posada en servici del funcionament de la 'zona de bany per al descans' en la localitat.

Colomer ha mostrat la seua satisfacció per l'inici "d'esta nova etapa amb la instal·lació de tota una nova generació d'infraestructures que qualifiquen les nostres platges, que són la nostra principal icona i atribut turístic".

El secretari autonòmic de Turisme ha ressaltat que "començar instal·lant esta nova infraestructura de bany en Pilar de la Horadada no ha sigut casualitat, és una decisió deliberada per a demostrar que per a la Generalitat la perifèria també existeix", i ha afegit que a més, "el sud de la Comunitat Valenciana és un baluard fonamental per a entendre la diversitat i la grandesa del nostre potencial turístic".

Durant la inauguració de la nova 'zona de bany per al descans' en la platja del Puerto de Pilar de la Horadada, Colomer ha destacat que "esta instal·lació és especialment rellevant perquè qualifica les nostres platges i les fa més gratificants per a tots els públics".

En este sentit, ha explicat que amb esta nova zona de bany, "demostrem la nostra implicació en l'accessibilitat de les nostres platges, ja que tant persones amb mobilitat reduïda, dependents o embarassades poden trobar una platja que els acull de la millor manera possible".

Francesc Colomer ha fet insistència en què esta nova infraestructura "està pensada i dissenyada perquè eixa experiència de bany siga més confortable" i ha afegit que "es tracta d'una experiència pilot que estendrem a altres platges de la Comunitat però volíem començar en Pilar de la Horadada.

En concret, s'instal·laran 'zones de bany per al descans' durant este estiu en un total de huit platges de la Comunitat Valenciana. Es tracta d'una experiència pilot, que compta amb una inversió de 203.280 euros, per a facilitar el gaudi d'esta activitat.

Cal destacar que estes noves 'zones de bany per al descans' són una de les novetats que comencen enguany després d'un estudi exhaustiu que ha realitzat l'Agència Valenciana del Turisme en què s'han analitzat 56 tipus diferents d'infraestructures d'altres països i comunitats autònomes que també tenen el sol i platja entre els seus principals recursos turístics.

Colomer ha destacat que "nostra intenció era avaluar de quina manera es poden implementar les nostres platges baix criteris de sostenibilitat i accessibilitat, ja que el nostre objectiu és innovar per a qualificar la principal icona dels nostres atributs turístics".

Destacats