Colomer recupera les 'casetas-vestidor' i consolida la seua aposta per unes infraestructures que 'sorprenguen i fidalicen als turistes'

Guardar

BENICASSIM_TURISME_03_
BENICASSIM_TURISME_03_

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha assistit a la inauguració del nou model de casetes-vestidor que aniran apareixent per tot el litoral de la Comunitat Valenciana. La posada en funcionament de les primeres casetes ha tingut lloc a Benicàssim, on Colomer ha destacat l'aportació extra de qualitat que suposa esta nova "fornada d'infraestructures".

"És un dia molt gratificant per a nosaltres. El Govern valencià està implicat a avançar en la voluntat de tindre unes platges -que són la principal icona turística de la nostra Comunitat- de la millor manera possible, incrementant i diversificant les estructures i equipaments, fent que siguen més divertides, més accessibles i més innovadores", ha destacat el secretari autonòmic.

L'Agència Valenciana del Turisme instal·larà al llarg d'este estiu un total de 75 vestidors en les platges de la Comunitat Valenciana. Es tracta d'unes casetes de fusta d'1,5 metres per cada costat, teulada a dues aigües i porta. En el seu interior compten amb un banc per a asseure i perxes.

Les casetes-vestidor s'instal·laran durant este estiu en 17 municipis de la Comunitat Valenciana sobre una plataforma de fusta en grups de 3 o 5 unitats. En concret, en la província de Castelló s'han instal·lat 23 unitats a Vinaròs, Peníscola, Orpesa, Benicàssim i Castelló de la Plana; en la província de València s'estan instal·lant 23 unitats a Sagunt, València, Cullera, Gandia i Oliva; i en la província d'Alacant s'instal·laran 29 unitats a Xàbia, Benidorm, El Campello, Alacant, Santa Pola, Torrevieja i Pilar de l'Horadada.

Destacats