Bonig insta a Puig a "prendre mesures" i lamenta que "no és conscient de la realitat": "La sanitat està saturada"

Guardar

bonig-corts
bonig-corts

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha instat el president de la Generalitat, Ximo Puig, a "prendre mesures" davant la Covid-19 i ha lamentat que el seu discurs "mostra que no és conscient de la realitat", perquè la Comunitat "està desbordada i la sanitat, saturada".

Així ho ha indicat aquest diumenge la dirigent 'popular' en un missatge publicat en el seu perfil de Twitter, en el qual ha anunciat que ha enviat un missatge al 'president' en el qual li insta a "prendre mesures" davant la pandèmia.

La presidenta del PPCV ha lamentat que Puig "no haja tingut una paraula en el seu missatge cap al personal sanitari" i "s'haja limitat a donar les mateixes indicacions de sempre, com llavar-se les mans o mantindre la distància".

Bonig ha insistit que "cal prendre mesures ja" i ha garantit que el PPCV "estarà al costat del personal sanitari, al qual agraeix la seua labor de cada dia".

A més, la presidenta dels 'populars' valencians ha aprofitat per a enviar "una abraçada" al personal de salut, que "es juga la vida". "Gràcies i cuideu-vos", ha afegit.

La líder del PP valencià va reclamar dimecres passat al 'president', després d'una reunió en el Palau de la Generalitat, que revisara les "deficiències" detectades als hospitals de campanya per a la posada en marxa dels 280 llits COVID per a lleus o moderats, així com que les restriccions es decidisquen "amb una sola veu" i no les tres del tripartit. Així mateix, va plantejar abaixar impostos en funció de les limitacions d'aforament i horari en comerç i hostaleria.

Destacats