Aquestes són les restriccions que es mantenen a la Comunitat Valenciana

Són les mesures que regulen les trobades i les relacions socials en àmbits privats les que segueixen com més restrictives

Guardar

restricciones-comunitat-valenciana
restricciones-comunitat-valenciana

Amb la desescalada molt a prop, i amb les noves mesures sanitàries que relaxen les restriccions de manera "prudent", segons el president de la Generalitat, Ximo Puig, entra en vigor el pla de tornada a la nova normalitat després de la tercera ona, la més mortal en la Comunitat Valenciana, algunes mesures com l'eliminació del confinament perimetral de les ciutats de més de 50.000 habitants durant els caps de setmana i els festius, la reobertura de les terrasses fins a les 18 hores amb un màxim de quatre persones per taula al 75% del seu aforament, així com es tornen a permetre les reunions de no convivents en espais a l'aire lliure fins a les quatre persones.

De la mateixa manera, l'aforament dels comerços s'amplia al 50% i el seu horari s'avança fins a les 20 hores per al seu tancament. Respecte a la pràctica d'esports a l'aire lliure, només es podran reobrir els centres en obert així com que es podrà reunir quatre persones per monitor, i en aquest cas no és obligatori l'ús de màscara.

No obstant això, amb les noves mesures que entraran en vigor dilluns que ve 1 de març, no es regulen algunes mesures que van més enllà i que es mantenen de manera restrictiva en la societat valenciana. En aquesta línia, són les mesures que regulen les trobades i les relacions socials en àmbits privats les que segueixen com més restrictives pel que les reunions en domicilis privats de persones no convivents es mantenen totalment prohibides, de la mateixa manera que l'obertura dels centres esportius que no tinguen espais a l'aire lliure. D'aquesta manera, els gimnasos i les instal·lacions esportives com a boxs de CrossFit entre altres es mantindran tancats fins que les dades de coronavirus milloren en la Comunitat Valenciana.

Finalment, una altra de les mesures que es mantenen en vigor és la del confinament perimetral autonòmic, almenys, durant 15 dies més, per la qual cosa queda totalment prohibit tant sortir com entrar del territori valencià excepte causes justificades de cura de persones majors, dependents o criança així com per motius laborals o d'estudi. A més, el toc de queda continua vigent a partir de les 22 hores fins a les 6 del matí.

Arxivat a:

Destacats