Alcaraz: 'Las noves clàusules en la contractació pública suposaran un element clau en la fiscalització que realitza la Sindicatura de Cuentas'

Guardar

El conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, ha destacat que les noves clàusules en matèria de contractació pública que arreplega l'avantprojecte de Llei de Foment de la Responsabilitat Social "suposaran un element clau en la tasca de fiscalització que realitza la Sindicatura de Comptes".

Alcaraz ha fet insistència en els nous requeriments més socials i de bones pràctiques que introdueix la llei a l'hora de realitzar futurs contractes, "atés que ja no caldrà ajustar-se només l'oferta econòmica i el preu".

El conseller ha qualificat la reunió mantinguda amb el Síndic Major de Comptes, Vicent Cucarella, de "molt profitosa i fluida", després del recent nomenament del màxim responsable d'este organisme estatutari.

Durant la trobada, Alcaraz ha traslladat a Cucarella els diferents projectes que té en marxa la Conselleria de Transparència i que són molt pròxims en molts aspectes a què desenvolupa la Sindicatura de Comptes, "com pot ser la política en matèria de transparència", hi ha assenyalat el conseller.

Així mateix, Alcaraz ha parlat de "possibles col·laboracions i punts de trobada amb la Sindicatura de Comptes" en temes com el Codi de Bon Govern que serà presentat a totes les institucions de rellevància estatutària per a invitar-les que s'adherisquen.

Per la seua banda, Vicent Cucarella ha ressaltat la predisposició de la Sindicatura de Comptes a participar i adherir-se al Codi de Bon Govern, a més d'afirmar que "pot existir una molt bona col·laboració en les noves propostes de contractació pública".

Destacats