Alcaraz destaca la coordinació del Consell i les ONGD per a la recuperació de la cooperació valenciana

Guardar

13.7.16_conveni_FARMAMUNDI
13.7.16_conveni_FARMAMUNDI

El conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, ha expressat "la necessitat d'avançar en la recuperació de la cooperació valenciana". Per a això, Alcaraz ha posat com a prioritat la coordinació amb les ONGD per mitjà d'accions com la firma de convenis per a col·laborar en projectes d'acció humanitària d'emergència internacional.

El conseller ha realitzat estes declaracions després de firmar un conveni de col·laboració amb el president de l'Associació de Farmacèutics Mundi (Farmamundi) , Ricard Troiano. Este conveni està orientat a la realització del projecte d'execució d'intervencions que garantisquen l'atenció humanitària de caràcter sociosanitari per a la població en situació de major vulnerabilitat davant d'una crisi d'origen natural o humà. Per a això, la conselleria aportarà la quantitat de 160.000 euros.

D'esta manera, la conselleria formalitza la col·laboració existent amb esta entitat. "Farmamundi és una ONG amb la qual hem col·laborat diverses vegades en què hem hagut d'activar el comité d'ajuda humanitària d'emergència, com ha sigut recentment en el cas de la catàstrofe provocada pel terratrémol en Ecuador", ha manifestat Alcaraz.

Es tracta del segon acord amb l'objectiu de col·laborar en el desenvolupament d'accions humanitàries davant d'emergències internacionals que subscriu la Generalitat, després del firmat dilluns passat per al manteniment del Centre Logístic d'Emergències Internacionals de Creu Roja a la Comunitat Valenciana.

A través d'estos convenis, la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, continua establint una coordinació directa en matèria de cooperació a través d'ONGD.

Destacats