Agricultura i Fecoreva crearan una comissió de treball sobre necessitats en matèria de recursos hídrics

Guardar

AGRI_reunion_regantes_(3)
AGRI_reunion_regantes_(3)

La consellera d'Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián, s'ha reunit amb el president de la Federació de Comunitats de Regants de la Comunitat Valenciana (FECOREVA), José Antonio Andújar, per a parlar de recursos i hídrics i necessitats de l'agricultura valenciana. Han estat acompanyats per altres representants de la federació i pel secretari autonòmic d'Agricultura, Francisco Rodríguez Mulero.

En la reunió s'ha acordat crear una comissió tècnica que treballarà sobre un pla de necessitats, accions, prioritats i finançament en matèria de recursos hídrics i regadiu. La comissió començarà a treballar al setembre.

S'han abordat els problemes d'infrafinanciació que pateix la Comunitat Valenciana, davant els quals l'Administració i els regants estan disposats a anar de la mà per a exigir un repartiment de recursos de l'Estat just. Ambdues parts han compartit, així mateix, la importància de l'agricultura valenciana com a generadora d'activitat econòmica i ocupació, amb un impuls, han coincidit també, no pot ser frenat per la infrafinanciació autonòmica.

Arxivat a:

Destacats