Zipi i Zape, Cazafantasmas o Peter i el Drac, els convidats a la Terrassa d'Estiu de Burjassot en el mes d'agost

Guardar

La Terrassa d'Estiu de Burjassot va a seguir oferint grans estrenes cinematogràfiques a les i els veïns del municipi que, durant el mes d'agost, també van a poder gaudir de grans pel·lícules per a tots els públics durant els caps de setmana i a un preu molt econòmic. Totes les sessions són a les 22:30 hores i el preu de l'entrada és de 4€.

El primer cap de setmana del mes d'agost, del 5 al 7 d'agost, els entremaliats germans de còmic Zipi i Zape arribarà a Burjassot amb Zipi i Zape i l'Illa del Capità. Aquesta vegada la travesura és tan gran que seran castigats sense vacances i obligats a acompanyar als seus pares al que sembla ser un avorrit viatge amb vaixell però, per a la seva sorpresa, la destinació és una espectacular i remota illa on les aventures se succeiran.

Del 12 al 14 d'agost serà la pel·lícula d'animació Mascotes la que arribi a la pantalla de la Terrassa d'Estiu per explicar la vida de Max com a mascota favorita de la seva propietària, una situació que corre perill quan aquesta porta a casa a un altre gos anomenat Duke. Però ambdues mascotes hauran de deixar enrere la seva rivalitat per fer front a un exèrcit d'animals domèstics abandonats, decidits a venjar-se de tots els animals domèstics feliços.

La tercera aventura dels populars Cazafantasmas, que en aquesta ocasió presentarà a quatre cazafantasmas femenines es projectarà del 19 al 21 d'agost i, per tancar el mes, del 26 al 28 d'agost, serà Peter i el Drac, una divertida pel·lícula també per a tots els públics, la que arribarà a Burjassot.

La Terrassa d'Estiu tancarà les seves portes d'una manera molt especial en el mes de setembre ja que, en el mateix cap de setmana, de l'1 al 4 de setembre, es projectaran dues pel·lícules: Cafè Society, els dies 1 i 2 de setembre, i Cos d'elit, els dies 3 i 4.

Arxivat a:

Destacats