"Viu l'esport" omple Mislata de tornejos i competicions

Mislata celebra el "Mes de l'Esport", que culminarà el pròxim 1 de juliol amb la Gala organitzada en l'amfiteatre de Felipe Bellver.

Guardar

Campaña Vive el Deporte 2016-3
Campaña Vive el Deporte 2016-3

Durant quatre setmanes, la gran família de l'esport local de Mislata s'uneix per a donar el millor de si i mostrar a la ciutadania el seu gran potencial. El mes de juny és tradicionalment el "Mes de l'esport", una proposta municipal que agrupa al voltant d'un centenar d'activitats esportives estructurades entorn de tres campanyes: les finals escolars, la campanya "Viu l'esport" i la gala que premia als millors esportistes de l'any.

Aquest dissabte es va celebrar el primer dels dos caps de setmana que consta la campanya "Viu l'esport". El tret d'eixida ho va donar el Mislata Basquet Club amb el torneig 3x3 per als més xicotets, que es va celebrar el dissabte al matí, mentre que a la vesprada van organitzar un partit d'exhibició de l'equipe sènior contra el València Basket en el pavelló del Quint.

Per la seua banda, el Club d'Escacs de Mislata també va tenir el seu protagonisme durant la jornada del dissabte, en aquest cas amb partides simultànies a l'aire lliure, organitzades en el carrer per als vianants Miguel Hernández. I en el pavelló de la Canaleta va ser el club Handbol Mislata qui va celebrar el dia de confraternidad de pares, filles i amics de l'handbol, també durant el matí del dissabte.

La jornada del dissabte es completava amb les activitats organitzades pel Club Esportiu Enjoy, amb exhibicions de Kangoo boot camp, el Kangoo Danse, el Kangoo Discovery i el Kangoo Power en la plaça Major; el Torneig 3x3 amb i sense patins que el club Hoquei Els Diables va organitzar en en pavelló de la Canaleta i el Trofeu de futbol "Benjamí Marín" que es va perllongar fins al diumenge. També el diumenge, el club de karate J. Vidal va celebrar el seu campionat infantil anual en el pavelló del Quint, obtenint un total de 15 medalles.

La campanya Viu l'Esport torna aquest cap de setmana amb la segona part de les activitats programades, altres dos dies de tornejos, competicions i cites esportives, tant a l'aire com en les diferents instal·lacions esportives municipals. El "Mes de l'esport" culminarà el dia 1 de juliol amb la Gala de l'Esport.

Arxivat a:

Destacats