Vine a celebrar la festa dels aiguamolls!

El pròxim 12 de febrer tindrà lloc una xarrada cobre els problemes i impactes de la Majal dels Moros

Guardar

visita-marjal-moros-2
visita-marjal-moros-2

El col·lectiu comarcal d'Acció Ecologista-Agró Horta Nord et convida a celebrar hui el Dia Mundial de les Zones Humides a la Marjal dels Moros. Esta activitat, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Puçol, consistirà a realitzar un passeig ornitològic per la platja d'este aiguamoll, durant el qual podrem gaudir amb l'observació de les aus que habiten en hivern en esta zona humida.

A més a més, també parlarem dels problemes i impactes que patix la Marjal dels Moros i sobre els quals realitzarem un taller d'educació ambiental i creació artística el pròxim diumenge 12 de febrer. On? Doncs a La Costera de Puçol, un paratge natural municipal custodiat per AE-Agró a la Serra Calderona.

El punt de trobada per als participants en el Dia Mundial de les Zones Humides a la Marjal dels Moros serà l'Estany de Puçol (al final del passeig marítim de la platja d'este municipi de L'Horta Nord), on t'esperem a les 17 hores. L'activitat finalitzarà amb el sempre espectacular capvespre que ens regala tots els dies de l'any este aiguamoll.

Destacats