Verónica Vicente i Naiara Sánchez, noves falleres majors de Benetússer

Guardar

Naiara y Verónica
Naiara y Verónica

Benetússer ja coneix el nom de les noves màximes representants de les festes falleres en el municipi. Verónica Vicente Banyuls i Naiara Sánchez Flores van ser triades el passat dissabte com a Fallera Major i Fallera Major Infantil de Benetússer per al 2017 en un acte que va congregar en el Centre Cultural El Vaig moldre a representants de tot el món faller local. L'acte també va servir per a acomiadar a les quals fins a aquest moment han sigut les màximes representants de les Falles de Benetússer, Alba Navalón i Noemí Costollas que van cedir el seu regnat a Verónica i Naiara.

Verónica té 23 anys i està a punt de començar a estudiar un màster superior de maquillatge i perruqueria. Pertany a la comissió Falla L´Estació des del 2009 i el que més l'apassiona de les falles són la Crida, l'Ofrena i preparar els play backs amb els companys de la falla.

Per la seua banda, Naiara té 9 anys i estudia quart de Primària en el Col·legi Cristóbal Colón de Benetússer i pertany a la comissió Falla Vicente Navarrés i Soler des d'abans d'haver nascut i el que més li agrada de la festa és el moment de la Cremà. Reconeix haver estat nerviosa en el moment de l'elecció però "conscient que tenia un 50% de possibilitats" en haver-hi solament dues candidates.

L'acte també va servir perquè Alba Navalón i Noemí Costollas s'acomiadaren dels seus càrrecs amb dos emotius discursos en els quals van reviure moments del seu regnat que van fer en més d'una ocasió emocionar a les Falleres Majors sortints i al públic assistent.

Arxivat a:

Destacats