Una APP connecta a professors, pares i alumnes de l'Escola d'Estiu de Paterna

Guardar

APP Escola d'Estiu Paterna
APP Escola d'Estiu Paterna

Coincidint amb el primer dia del servei d’Escola d’Estiu, l'Ajuntament de Paterna va posar ahir en marxa una aplicació mòbil que permetrà millorar la relació entre els professors, els pares i els alumnes/as que assisteixen a ella i fer-la més eficaç i eficient.

Amb aquesta aplicació mòbil, adaptada per iPhone, iPad i Android, les famílies usuàries d'aquest servei municipal podran fer un seguiment en temps real de les activitats que realitzen els seus fills/as i tindran accés a tota la informació generada pels monitors.

L'estreta col·laboració entre els departaments d'Informàtica i Educació del consistori han fet possible la posada en funcionament d'aquesta nova aplicació, que ja està llista per ser descarregada en les aplicació de descàrrega de programes dels telèfons mòbils (Play Store i App Store) introducendo la paraula “paternaeducació” i que estarà operativa durant les cinc setmanes que es presta el servei d'Escola d'Estiu.

Aquesta APP està dissenyada per ser utilitzada per alumnes de qualsevol edat, utilitza gràfics, icones i fotografies que la converteixen en una plataforma molt intuïtiva i senzilla de manejar i incorpora una completa agenda, calendari d'activitats i fins a un servei de missatgeria instantània.

El regidor d'Educació, José Manuel Mora va destacar que “amb aquesta nova aplicació l'Ajuntament de Paterna no només persegueix facilitar la connectivitat entre pares, alumnes i professors, sinó que a més busca incrementar la transparència en el desenvolupament de la escola i col·laborar en l'estalvi d'impresos, tinta i fotocòpies”.

Arxivat a:

Destacats